astropedia.gr

Κρόνος ευθύδρομος από 25/8: Όμορφα πράγματα πάνω σε όμορφες βάσεις

Κρόνος ευθύδρομος από 25/8: Όμορφα πράγματα πάνω σε όμορφες βάσεις
Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος από τις αρχές του φετινού Μάρτη και τώρα επιστρέφει στην κανονική του φορά. Ευθυδρομεί στις 25 Αυγούστου, στην 22η μοίρα του Τοξότη (21ο10’) και θα χρειαστεί μέχρι και την πρώτη Δεκεμβρίου για να φτάσει και πάλι στην μοίρα (27ο48’) από την οποία άρχισε την τελευταία του αναδρομή. Δεν ξεχνάμε λοιπόν ότι ο πλανήτης ευθυδρόμησε, αλλά ακόμη χρειάζεται κάποιο διάστημα μέχρι να λειτουργήσει κανονικά, βγαίνοντας εντελώς από την φάση της σκιάς του.

Η ευθυδρόμηση του πλανήτη μας επηρεάζει όλους φυσικά, αλλά κυρίως όσους ανήκουν στον μεταβλητό σταυρό (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς) και έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, αλλά φυσικά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες δέκα μοίρες του μεταβλητού σταυρού.  Γεγονότα και εξελίξεις που για κάποιο λόγο πάγωσαν ή βρήκαν εμπόδια και καθυστερήσεις από τις αρχές του Μάρτη και μετά, τώρα θα αρχίσουν να κινούνται και να ξεπαγώνουν σταδιακά, ώστε να απελευθερωθούν πλήρως από τον Δεκέμβριο αυτού του έτους. Δες τι σημαινει η διέλευση του Κρόνου από κάθε γενέθλιο οίκο εδώΗ αναδρομή του Κρόνου μας έδειξε ότι χρειαζόμασταν χρόνο για να καταλάβουμε αν μπορούμε τελικά να συνεχίσουμε με τις ευθύνες που έχουμε αναλάβει, αν έπρεπε να σταματήσουμε ή αν χρειαζόταν να προσαρμόσουμε και να αλλάξουμε κάτι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Ήταν μια περίοδος που μπορεί να περάσαμε από διάφορες δοκιμασίες και τεστ, ώστε να σιγουρευτούμε τελικά ότι όντως μπορούσαμε να αναλάβουμε επιπλέον ευθύνες και αρμοδιότητες. Τα μαθήματα που πήραμε αυτή την περίοδο ήταν δύσκολα, κουραστικά και σκληρά αλλά ταυτόχρονα πολύτιμα. Τώρα με την ευθυδρόμηση του πλανήτη μπορούμε να κινηθούμε πιο θετικά και με λίγη μεγαλύτερη ελευθερία, πάντα εντός λογικών πλαισίων, και να εφαρμόσουμε την πολύτιμη γνώση που μας έδωσαν οι μήνες από τον Μάρτιο και μέχρι τώρα, ώστε να πετύχουμε αυτό που δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε.

Με την λήξη της ανάδρομης περιόδου, λογικά θα μπορέσουμε να έχουμε καταλήξει σε λύσεις και το διάστημα από την ορθοδρόμηση και μέχρι να απελευθερωθεί ο πλανήτης από την σκιά του (Σεπτέμβριος έως Νοέμβριος 2017) είναι ένα θετικό διάστημα κατά το οποίο η προσήλωση στον στόχο και η κινητοποίηση οδηγούν σε αποτελεσματικότητα, επιτυχίες και αναγνώριση.

Τι αλλάζει για το ζώδιό σου;

Παρορμητικός σταυρός

Αν είσαι Κριός, αρχίζεις πιο συνειδητά να παίρνεις αποφάσεις και να κάνεις ξεκαθαρίσματα απομακρύνοντας άτομα που δεν σε υποστηρίζουν και δεν λειτουργούν θετικά για σένα και τα σχέδιά σου και χτίζεις πιο σταθερές, ενώ αν είσαι Καρκίνος, εστιάζεσαι με νέα δύναμη και περισσότερη γνώση τώρα στην καθημερινότητά σου, οργανώνεις με λιγότερα εμπόδια το πρόγραμμά σου και πέφτεις με τα μούτρα στην δουλειά κρατώντας όμως τις ισορροπίες πλέον ανάμεσα στην επαγγελματική και στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι Ζυγός, τοποθετείς τις λέξεις σου καλύτερα και ο λόγος σου γίνεται πιο συγκεκριμένος και πιο ουσιαστικός, με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίσουν αρκετές από τις στενές σου σχέσεις, ενώ αν είσαι Αιγόκερως, η ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σου σε βοηθά να ανέβει η ψυχολογία σου και να κινηθείς με περισσότερο σθένος και υπομονή σε κάθε δύσκολο θέμα.

Σταθερός σταυρός

Αν είσαι Ταύρος, αρχίζεις πλέον να αντιμετωπίζεις με διαφορετικό τρόπο τα οικονομικά σου ζητήματα και καταφέρνεις σταδιακά να ορθοποδήσεις και να αισθανθείς ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, ενώ αν είσαι Λέων, βγαίνεις από την δύσκολη ψυχολογία που βρισκόσουν με αφορμή κάποιο αισθηματικό ζήτημα και αντιμετωπίζεις λογικά και ψύχραιμα την πραγματικότητα της κατάστασης. Αν είσαι Σκορπιός, δρομολογείς λύσεις σε οικονομικά ζητήματα και σοβαρές εκκρεμότητες που έχεις και ανακτάς τον οικονομικό έλεγχο και την αυτοδυναμία σου, ενώ αν είσαι Υδροχόος, ξεκαθαρίζεις οτιδήποτε έχει να κάνει με φίλους που δεν είναι πλέον φίλοι και βασίζεσαι μόνο στα άτομα που έχουν αποδειχτεί φίλοι σου στα δύσκολα.

Μεταβλητός σταυρός

Αν είσαι Δίδυμος, η ευθυδρόμηση σε βοηθά να θέσεις τις σωστές βάσεις και να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις στην σχέση σου ή σε συνεργασίες και σε βοηθά σε νομικά ζητήματα, ενώ αν είσαι Παρθένος, μιλάς ξεκάθαρα και τοποθετείσαι σε οτιδήποτε έχει χρονίσει στην ζωή σου και ειδικότερα σε όποιο εμπόδιο υπήρξε από τον οικογενειακό σου κύκλο. Αν είσαι Τοξότης, τακτοποιείς και δρομολογείς με θετικότερο και υγιέστερο τρόπο θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου, το σπίτι σου και την καριέρα σου, ενώ αν είσαι Ιχθύς, δρομολογούνται αλλαγές και σταθεροποιείσαι στην εργασία σου, στην καριέρα σου και στον γάμο σου, αν είσαι παντρεμένος.
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: