astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου
Ένας μήνας που το συναίσθημα και η λογική κοντράρονται για να μπορέσουν να καταλήξουν στην ισορροπία που χρειάζονται οι σχέσεις μας και εμείς οι ίδιοι. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα θέλει και απαιτεί προσοχή, τιμές και αναγνώριση και δεν χαρίζει την αξία της στον πρώτο τυχόντα. Παρολαυτά παραμένει γενναιόδωρη και ερωτική με όλους. Όταν περάσει στην Παρθένο όμως, τότε θα καταλάβει τα λάθη που έκανε στα αισθηματικά και θα προσπαθήσει να μετριάσει ή να δικαιολογήσει τις υπερβολές της. Ο Άρης από την Παρθένο αναζητά την ικανοποίηση των σωματικών αναγκών και το πάθος στην καθημερινότητα και ο Ερμής που έχει πλέον ευθυδρομήσει ξεδιαλύνει σκοτεινά σημεία από το παρελθόν και από το μέλλον της σχέσης.

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη μέσα στον μήνα


Αν είσαι φωτιά, ο μήνας σε αφήνει να χαρείς τον έρωτα και την δημιουργική έκφραση των συναισθημάτων προσέχοντας να μην παραβιάσεις όμως τα όρια και τις αντοχές του συντρόφου, ενώ αν είσαι γη, τότε η επικοινωνία και η δράση θα είναι το κλειδί για τις εξελίξεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις, αν και θα χρειαστεί να μετριάσεις ελαφρώς ή να προσαρμόσεις τις επιθυμίες σου. Αν είσαι αέρας, τότε ο μήνας σου δίνει ευκαιρίες μέσα από τον σύντροφο ή μέσα από γνωριμίες να μπορέσεις να δώσεις μι θετική ώθηση στα αισθηματικά σου, όμως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στην δράση και στις αποφάσεις σου, ενώ αν είσαι νερό, τότε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το πάθος σου δημιουργικά και λογικά και να μην το αφήσεις να σε παρασύρει σε δύσβατα μονοπάτια.ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο αυτόν τον μήνα σε κάνει να επικεντρώνεσαι στην ανάγκη σου να αγαπήσεις, να απολαύσεις και να εκδηλώσεις συναισθήματα και επιθυμίες και να ζήσεις τον έρωτα ελεύθερα, έντονα και δημιουργικά. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στα μέσα του μήνα είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την αισθηματική σου ζωή, καθώς σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις πλήρως το ερωτικό κλίμα, αλλά και ταυτόχρονα να θέσεις τις βάσεις για καλύτερες εξελίξεις στα αισθηματικά σου και να προχωρήσεις την σχέση σου στο επόμενο επίπεδο.

Σε αυτό βοηθά πολύ και το τρίγωνο με τον Κρόνο που φέρνει ωρίμανση και διευκολύνει την πρακτική εφαρμογή αποφάσεων. Η Πανσέληνος και η νέα Σελήνη δεν επιδρούν αυτόν τον μήνα στην αισθηματική σου ζωή, αλλά χρειάζεται να φροντίσεις να μην σε απορροφήσει απόλυτα η δουλειά σου ή οι καθημερινές σου ασχολίες και ευθύνες εις βάρος της σχέσης σου και επίσης να μην αφήσεις κάποιες κρυφές σκέψεις και φόβους να υποσκάπτουν την ειλικρίνεια και την αμεσότητα με τον σύντροφο.

Τις τελευταίες μέρες του μήνα να αποφύγεις να κρύψεις από τον σύντροφο πραγματάκια ασήμαντα για σένα και της καθημερινότητας, κάτι όμως που μπορεί να σου στοιχίσει, αν το ανακαλύψει ο σύντροφος. Μάθε τα πάντα για τον πλανήτη του έρωτα στο ζώδιο σου, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΤΑΥΡΟΣ 
Η Αφροδίτη από το χαμηλότερο σημείο του χάρτη σου δημιουργεί αυτόν τον μήνα την ανάγκη να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα και χαλαρώνοντας με τον σύντροφο στο σπίτι ή σε χώρους που προσφέρουν χαρά και απόλαυση. Τα συναισθήματα βαθαίνουν αυτόν τον μήνα και έχεις την ανάγκη να τα εκφράσεις και να τα εκδηλώσεις προσφέροντας περισσότερα για να δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου.

Η ερωτική σου διάθεση αυξάνεται και επιθυμείς να δείξεις με πολλούς τρόπους και όχι μόνο με το ερωτικό, ότι έχεις την διάθεση να αφήσεις πίσω σου τις αρνητικές στιγμές που υπήρξαν και ότι είσαι ανοιχτός και θετικός. Χρειάζεται όμως να επεξεργαστείς κάποια θέματα μέσα από συζήτηση και διάλογο και να μην τα αφήσεις άλυτα, απλά και μόνο για να προχωρήσεις μπροστά πιο θετικά. Η Πανσέληνος και η νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιούν πολύ την αισθηματική σου ζωή και αν είσαι μόνος, θα μπορούσε να είναι αυτός ο μήνας που ξεκινά κάτι σημαντικό στην ζωή σου.

Γενικότερα εστιάζεσαι και κάνεις σημαντικά βήματα στην προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και το εξάγωνό της με τον Δία στα μέσα του μήνα σε βοηθάνε να ξεμπλοκάρεις την ενέργεια που έχει μπλοκάρει ή που λιμνάζει στα ερωτικά σου, ενώ φρόντισε να είσαι ψύχραιμος, λογικός και αντικειμενικός τις τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς η τάση σου να εξιδανικεύσεις και να φαντάζεσαι πράγματα που δεν υπάρχουν μπορεί να σε οδηγήσει σε απογοήτευση, αν φυσικά δεν προσέξεις. Μάθε τα πάντα για τον πλανήτη του έρωτα στο ζώδιο σου, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σου έχει ορθοδρομήσει πλέον και αυτό σε βοηθά να διορθώσεις με ψυχραιμία θέματα που παρουσιάστηκαν, να επικοινωνήσεις με περισσότερη αντικειμενικότητα και να καταλάβεις καλύτερα αυτό που απασχολεί τον σύντροφο, αλλά και να ορίσεις ευκρινέστερα τις δικές σου ανάγκες.

Η Αφροδίτη από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο αυτόν τον μήνα κάνει πιο μαγνητικό τον τρόπο που επικοινωνείς και σε βοηθά να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να μιλήσεις, με αποτέλεσμα, αν είσαι μόνος σου, να προσελκύσεις το ενδιαφέρον ατόμων σε εξόδους σου ή σε μετακινήσεις σου ή αν είσαι σε σχέση, να γλυκάνεις τον σύντροφο και να τον κάνεις να αισθανθεί όμορφα και ίσως να σχεδιάσετε μια σύντομη απόδραση κάπου ή να απολαύσετε την κοινωνική σας ζωή.

Η Πανσέληνος και η νέα Σελήνη του μήνα επιδρούν σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, αλλά παράλληλα δίνουν την ενέργεια να προχωρήσεις πιο σοβαρά μια σχέση και να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης σε βοηθάνε από τα μέσα του μήνα να δεις τα πράγματα με τον σύντροφο αντικειμενικά, να θέσεις δημιουργικά όρια και να σεβαστείς τα δικά του και σου ανεβάζουν την ερωτική διάθεση. Στα τέλη του μήνα φρόντισε να κυριαρχήσει η λογική και η αντικειμενικότητα και μην παρασυρθείς από σενάρια που παίζουν στο μυαλό σου ή μην επηρεαστείς από πράγματα που θα ακούσεις, χωρίς πρώτα να τα εξακριβώσεις. Μάθε τα πάντα για τον πλανήτη του έρωτα στο ζώδιο σου, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η Αφροδίτη από τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο κατά το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα σε βοηθά να νοιώσεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στα αισθηματικά σου, αλλά ταυτόχρονα ενισχύει και το πορτοφόλι σου. Η δύναμη που νοιώθεις να αυξάνεται σε οδηγεί στο να διαχειριστείς τις συναισθηματικές καταστάσεις πιο ανοιχτά και πιο δραστήρια και ενεργητικά και μιλάς για οτιδήποτε σε απασχολεί θέλοντας να ανοίξεις συζητήσεις και να λύσεις τα θέματα που υπάρχουν ή αν όλα πάνε καλά, γίνεσαι πιο ομιλητικός και εκδηλωτικός με την σχέση σου.

Η Πανσέληνος και η νέα Σελήνη του μήνα τονίζουν την επικοινωνία σου και σε βοηθάνε να δεις τα πράγματα μέσα από ένα ευρύτερο πλαίσιο, ενώ ταυτόχρονα σου ανοίγουν τα μάτια σε σχέση με την συμμετοχή ή την ανάμειξη συγγενικών σου προσώπων στην σχέση σου και πώς γενικότερα αυτά τα πρόσωπα επηρεάζουν τελικά την αισθηματική σου ζωή.

Στα μέσα του μήνα οι θετικές όψεις της Αφροδίτης σε βοηθάνε να τακτοποιήσεις θέματα καθημερινότητας και ρουτίνας, έτσι ώστε να πάψουν να δυσκολεύουν την σχέση σου και καταφέρνεις να φέρεις ισορροπία στο σπίτι σου και στην συντροφική σου ζωή, ενώ γύρω στις 20 του μήνα, με την Αφροδίτη να αλλάξει ζώδιο αφού ολοκληρώσει το τρίγωνό της με τον Ουρανό, αισθάνεσαι περισσότερο απελευθερωμένος ερωτικά, αλλά και πιο έτοιμος να επεξεργαστείς και να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του συντρόφου. Μάθε τα πάντα για τον πλανήτη του έρωτα στο ζώδιο σου, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη θα παραμείνει κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιό σου και φυσικά σε ευνοεί σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις σχέσεις σου και τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς είσαι ακόμη περισσότερο μαγνητικός και οι άλλοι δυσκολεύονται να σου αντισταθούν. Αυτόν τον μήνα η ανάγκη σου να αποκτήσεις αυτό που θες γίνεται ακόμη μεγαλύτερη και πιο επιτακτική με αποτέλεσμα να υπάρξουν ξεκάθαρες τοποθετήσεις μέσα από τον λόγο σου και τις πράξεις σου και να διεκδικήσεις πρακτικά και άμεσα αυτό που θες μέσα από τον σύντροφο ή να κυνηγήσεις το άτομο που επιθυμείς.

Η Πανσέληνος και η νέα Σελήνη του μήνα σε αναγκάζουν να εστιαστείς στα οικονομικά σου, αλλά και αυτό σε βοηθά να αισθανθείς ακόμη περισσότερο αυτάρκης και αυτοδύναμος, ενισχύοντας την κυνηγετική σου ερωτική δύναμη. Η θετικές όψεις της Αφροδίτης στα μέσα του μήνα σου δίνουν πολλές ευκαιρίες να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή και ταυτόχρονα σε προφυλάσσουν από παγίδες και υπερβολές, καθώς κινείσαι πιο λογικά και μπορείς να κατευθύνεις ψύχραιμα το πάθος σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η Αφροδίτη που περνά στις 20 του  μήνα στην Παρθένο. Φρόντισε τις τελευταίες ημέρες του μήνα να μην εμπλέξεις οικονομικά ζητήματα με τα αισθηματικά σου. Μάθε τα πάντα για τον πλανήτη του έρωτα στο ζώδιο σου, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε βρίσκει να κάνεις πολλές σκέψεις γύρω από τον αισθηματικό σου τομέα και ίσως σε μερικές περιπτώσεις να πιάνεις τον εαυτό σου να αισθάνεσαι λίγο μόνος, ακόμη και αν βρίσκεσαι σε σχέση. Ο κυβερνήτης σου έχει γυρίσει ευθύδρομος και από το ζώδιό σου σού δίνει τις ευκαιρίες να επικοινωνήσεις και να συζητήσεις με το ταίρι σου και σε βοηθά να εστιάσεις και να λύσεις αποφασιστικά, με σαφήνεια, καθαρότητα και αποτελεσματικότητα τα θέματα που υπάρχουν, όπως και να κάνεις κινήσεις για να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς με αποτέλεσμα.

Όμως παραμένει η αίσθηση του ανικανοποίητου, κάτι που θα αλλάξει όταν από τις 20 του μήνα η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σου, αλλάζοντας το κλίμα. Οι θετικές όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη στα μέσα του μήνα σε βοηθάνε πρώτα να σταθεροποιήσεις και να ξεδιαλύνεις οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και τα οποία σε φορτίζουν και δεν μπορείς να αισθανθείς καλά μέσα στην σχέση σου.

Η Πανσέληνος και η νέα Σελήνη φωτίζουν αυτόν τν μήνα τις σχέσεις σου και ούτως ή άλλως θα μπορέσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και να απολαύσεις αυτό που σου αξίζει. Αυτόν τον μήνα οι εξελίξεις στα αισθηματικά σου βρίσκονται στο χέρι σου και πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα κινηθείς, αλλά και από το πώς σκέφτεσαι και μέσα από ποιο πρίσμα βλέπεις τις καταστάσεις και τον ίδιο τον σύντροφο. Στα τέλη του μήνα μην αφήσεις κανέναν και τίποτα, ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό, να σε μπερδέψει και να χάσεις την αίσθηση της πραγματικότητας και της αλήθειας στα αισθηματικά σου.  Μάθε τα πάντα για τον πλανήτη του έρωτα στο ζώδιο σου, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΖΥΓΟΣ  
Η Αφροδίτη κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό κομμάτι του ηλιακού σου χάρτη και θα σου δώσει ευκαιρίες να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ή ακόμη και να βρεις ταίρι, αν αυτό είναι που ψάχνεις. Η περίοδος σε κάνει πιο γλυκό και μπορείς να προσελκύσεις από τον σύντροφο αυτά που θες και να εκμαιεύσεις τις υποσχέσεις που επιθυμείς. Η θετικές όψεις της Αφροδίτης προς τα μέσα του μήνα σου δίνουν πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις την αισθηματική σου κατάσταση και να την επεκτείνεις, καθώς και να ξεκαθαρίσεις και να σταθεροποιήσεις τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί, αλλά χρειάζεται να ανοιχτείς και να μιλήσεις ξεκάθαρα για όσα μπορεί να περνάνε από το μυαλό σου και να συζητήσεις λογικά και χωρίς φόβους, ενοχές ή διλήμματα.

Η παρουσία του Ερμή και του Άρη στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, η Πανσέληνος και η νέα Σελήνη του μήνα, αλλά και η Αφροδίτη που θα περάσει μετά τις 20 του μήνα στην Παρθένο, όλα μιλάνε για το ότι χρειάζεται να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και να ρίξεις φως στις σκιές που περιβάλλουν την σχέση σου. Οι τελευταίες μέρες του μήνα προσφέρονται για αποδράσεις με το ταίρι σου μακριά από την καθημερινότητα, ειδικότερα αν θέλεις να κρυφτείς από γνωστούς… Μάθε τα πάντα για τον πλανήτη του έρωτα στο ζώδιο σου, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα αισθηματικά σου ζητήματα γίνονται μια σημαντική υπόθεση κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα, καθώς η Αφροδίτη διελαύνει από τον δέκατο ηλιακό σου οίκο και σε καλεί να δώσεις την πρέπουσα σημασία. Η δράση σου βέβαια αυτόν τον μήνα επικεντρώνεται στο να υλοποιήσεις και να κινηθείς γύρω από στόχους σου και φιλοδοξίες σου και οι περισσότερες από τις συζητήσεις που θα κάνεις περιστρέφονται γύρω από σχέδια και οράματα που έχεις με τον Ερμή και τον Άρη στον ενδέκατό σου οίκο.

Όμως οι θετικές όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη από τα μέσα του μήνα και μετά θα σε οδηγήσουν στο να καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται, ούτε είναι ωφέλιμο να κρατάς τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου και ότι χρειάζεται να μοιραστείς και να συζητήσεις με τον σύντροφο για το μέλλον της σχέσης σας και να σταματήσεις να κρύβεσαι ή να περιμένεις από εκείνον να ανοίξει το θέμα.

Εξάλλου η Πανσέληνος και η νέα Σελήνη του μήνα ενεργοποιούν ακριβώς τον  τομέα που έχει να κάνει με τα συναισθηματικά σου και σε καλούν να σκεφτείς πάνω στο πόσο είσαι ικανοποιημένος και πόσο εκφράζεται ο εαυτός σου και οι ανάγκες του μέσα από την συναισθηματική-ερωτική σου ζωή και αν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα. Από τις 20 του μήνα, με την Αφροδίτη να περνά στο γήινο και λογικό ζώδιο της Παρθένου, θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις το τι ακριβώς θέλεις από την αισθηματική σου ζωή, αλλά φρόντισε τις τελευταίες μέρες του μήνα να μην υποκύψεις σε απραγματοποίητες φαντασιώσεις και να διατηρήσεις την λογική σου. Μάθε τα πάντα για τον πλανήτη του έρωτα στο ζώδιο σου, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα βρίσκεται στον επεκτατικό και ελπιδοφόρο ένατο ηλιακό σου οίκο και θα σε καλεί να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή και να ξαναβρείς την ουσία και το νόημα του έρωτα. Αυτή την φορά δεν πρόκειται για λύσεις επιφανειακές και πρόσκαιρες, αναζητάς την πνευματική ένωση με το ταίρι σου και θέλεις να φτάσεις στο βάθος και να αγγίξεις την ουσία της αγάπης.

Ίσως κινηθείς μέσα από απρόσωπες θεωρίες και υψηλά ιδανικά, αλλά αργότερα, όταν η Αφροδίτη περάσεις στην Παρθένο στις 20 του μήνα, θα μπορέσεις όλα αυτά να τα κάνεις συγκεκριμένα και να τα εφαρμόσεις. Μέχρι τότε και γύρω στα μέσα του μήνα οι θετικές όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη σου δίνουν την δύναμη και την ευκολία να μπορέσεις να δεις καθαρά και να οριοθετήσεις τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου και σου παρέχουν τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να διακρίνεις αν κάποιο φιλικό πρόσωπο σε θέλει και αλλιώς και να κινηθείς ανάλογα.

Η Πανσέληνος και η νέα Σελήνη του μήνα σε αναγκάζουν να κινηθείς σε θέματα εργασιακά και οικογενείας, αλλά είναι πολύ σημαντικές φάσεις, αν έχεις επίσημη σχέση, γάμο ή μακρόχρονη συμβίωση, καθώς θα χρειαστεί να συζητήσεις αρκετά και να αναλάβεις δράση παίρνοντας αποφάσεις μαζί με τον σύντροφο. Στις τελευταίες μέρες του μήνα κάποιο οικογενειακό ή επαγγελματικό θέμα μπορεί να φέρει προβλήματα στην αισθηματική σου ζωή. Μάθε τα πάντα για τον πλανήτη του έρωτα στο ζώδιο σου, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής έχει ευθυδρομήσει και από τον ένατο ηλιακό σου οίκο σε βοηθά πλέον να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και ολιστικά και μαζί με τον Άρη είσαι έτοιμος να δράσεις και να ανέβεις επίπεδο. Όμως η Αφροδίτη από τον σκοτεινό και παθιασμένο όγδοο ηλιακό σου οίκο δεν σε αφήνει ακόμη να απελευθερωθείς πλήρως και να φωτίσεις την αισθηματική σου ζωή με αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Η Πανσέληνος και η νέα Σελήνη του μήνα βέβαια στοχεύουν ακριβώς σε αυτό, να σε βοηθήσουν δηλαδή να αλλάξεις οπτική, να φιλοσοφήσεις πιο ψύχραιμα την ζωή σου και τα αισθηματικά σου και να πάρεις αποφάσεις. Η θετικές όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη στα μέσα του μήνα με τον κυβερνήτη σου, αλλά και με τον Δία πρόκειται να  μειώσουν τα εμπόδια, τους φραγμούς και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην ερωτική σου ζωή και να σε βοηθήσουν να μπορέσεις να απολαύσεις την σχέση με τον σύντροφο ή να κάνεις μια καλή καινούργια γνωριμία που υπόσχεται πολλά.

Γύρω στις τελευταίες ημέρες του μήνα φρόντισε να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που ενέχουν απόκρυψη, ψέματα και μπερδέματα, παρότι ο Άρης από την Παρθένο σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι άμεσα και γρήγορα την αλήθεια που υπάρχει πίσω από τα λεγόμενα του συντρόφου. Μάθε τα πάντα για τον πλανήτη του έρωτα στο ζώδιο σου, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μετά τις εκλείψεις του προηγούμενου μήνα που επηρέασαν τον τομέα των σχέσεών σου και που συνεχίζουν φυσικά ακόμη να επηρεάζουν, η Αφροδίτη κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα βρίσκεται απέναντί σου και αυτό που θέλει είναι να σε γλυκάνει και να σου δώσει να καταλάβεις ότι το παιχνίδι των σχέσεων παίζεται ακόμη και ότι κάθε πιθανότητα είναι ανοιχτή.

Με τις θετικές όψεις που θα κάνει γύρω στα μέσα του μήνα θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις και να συγκεκριμενοποιήσεις τί είναι αυτό που θέλετε σαν ζευγάρι, αν είσαι σε σχέση, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα σου ξεκαθαρίσουν πολλά σε σχέση με άτομο που σε ενδιαφέρει ή που ενδιαφέρεται για σένα μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.

Η Πανσέληνος και η νέα Σελήνη του μήνα σε τονώνουν σε σχέση με θέματα αυτοπεποίθησης και σε οδηγούν να πειραματιστείς με την ερωτική σου ζωή και να την εμπλουτίσεις. Εξάλλου ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στον όγδοο ηλιακό σου οίκο αυτόν τον μήνα και η ανάγκη σου για επικοινωνία, έρωτα, πειραματισμό και ανανέωση βρίσκεται στο ζενίθ. Προς τα τέλη του μήνα φρόντισε να  αποφύγεις λανθασμένες εκτιμήσεις και να μην παρασυρθείς σε συμπεράσματα που δεν στέκουν και που μπορεί να δυναμιτίσουν τον αισθηματικό σου τομέα. Μάθε τα πάντα για τον πλανήτη του έρωτα στο ζώδιο σου, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


ΙΧΘΥΣ
Μήνας δραστήριος και πολύ κινητικός στον τομέα των σχέσεων καθώς τώρα εσύ αποφασίζεις να κινηθείς δραστικά και άμεσα πάνω στο αισθηματικό σου και να μην αφήσεις πλέον τα θέματα που υποσκάπτουν την σχέση σου και το μέλλον της να χρονίζουν και να θεριεύουν. Η Αφροδίτη από τον έκτο σου ηλιακό οίκο για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σε βοηθά και σε καθοδηγεί ώστε να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που πρακτικά δυσχεραίνει την σχέση σου και να το θεραπεύσεις.

Αν είσαι μόνος, τότε η περίοδος θα σου φέρει κάποιο αισθηματικό ενδιαφέρον  που θα εκδηλωθεί από άτομο που ήδη γνωρίζεις και που κινείται σε χώρους που κινείσαι και εσύ και σίγουρα ο Ερμής και ο Άρης που θα βρίσκονται απέναντί σου, δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητο, αντιθέτως θα σε σπρώξουν να ικανοποιήσεις εγκεφαλικές και σωματικές ανάγκες.

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στο ζώδιό σου και η νέα Σελήνη που ακολουθεί γίνεται απέναντί σου, πράγμα που σημαίνει ότι αυτός ο μήνας πρόκειται να είναι σημαντικός και να υπάρξουν εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή. Να είσαι προσεκτικός κατά τις τελευταίες μέρες του μήνα όμως, γιατί πολλά μπορεί να μην φαίνονται έτσι όπως είναι και ο έρωτας, αντί να σε ανεβάσει στα σύννεφα, να σε προσγειώσει ανώμαλα στο έδαφος. Μάθε τα πάντα για τον πλανήτη του έρωτα στο ζώδιο σου, ζωντανά στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ASTRA στο 54760. Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: